Η MTC – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην εναρκτήρια εκδήλωση του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP

Την Τρίτη, 17 Μαΐου 2016, παρουσία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP) πραγματοποίησε την τελετή έναρξης κατασκευής του έργου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας Georgi Kvirikashvili, ο πρώτος Αναπληρωτής Πρωθυπουργού του Αζερμπαϊτζάν Yaqub Eyyubov, ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Αλβανίας Niko Peleshi, Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος για την Ενεργειακή Ένωση Maroš Šefčovič, ο Ειδικός Απεσταλμένος και Συντονιστής για τις διεθνείς ενεργειακές σχέσεις των ΗΠΑ Amos Hochstein, ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Berat Albayrak, ο Υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης της Ιταλίας Carlo Calenda, η Υπουργός Ενέργειας της Βουλγαρίας Temenuzhka Petkova, καθώς και ο Υφυπουργός της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ενέργειας της Ελβετίας Walter Steinmann.

tap7

Η MTC – Μακεδονική Τεχνική Εταιρεία εκπροσωπήθηκε στην Τελετή Έναρξης από τον κ. Παναγιώτη Καραμόσχο (CEO της Εταιρείας), τον κ. Ιωάννη Οικονόμου (Project Manager του έργου TAP LEA Technical) και την κα Ευαγγελία Αρβανίτη (Project Manager του έργου TAP LEA Legal).