Μελέτες Κτηματολογίου

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Ε.Ε. διαθέτει σε απολύτως ικανοποιητικό επίπεδο ολόκληρο το φάσμα των ικανοτήτων, γνώσεων και εμπειριών που την καθιστούν ικανή να φέρει σε πέρας αυτόνομα την εκπόνηση μεγάλων μελετών όπως είναι οι μελέτες του Εθνικού κτηματολογίου και εκπονεί σημαντικό αριθμό τέτοιων μελετών.

Η υψηλή επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού, η συσσωρευμένη θεωρητική και πρακτική εμπειρία, ο πλήρης και τεχνολογικά προηγμένος εξοπλισμός και η πολυπληθής και ποιοτική στελέχωση της εταιρίας την καθιστούν από τις ηγέτιδες μελετητικές εταιρείες της χώρας στην εκπόνηση τοπογραφικών μελετών, μελετών του Εθνικού Κτηματολογίου, πράξεων εφαρμογής, κτηματογραφήσεων και αναδασμών.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Ε.Ε. έχει συνεισφέρει στην έρευνα και το σχεδιασμό του Ελληνικού Κτηματολογίου (Εκπόνηση του αρχικού Master Plan του έργου) και επιπλέον έχει εκπονήσει πλήθος μελετών Κτηματολογίου από το 1994, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από Οκτώ Εκατομμύρια Ευρώ.
Ενδεικτικά αναφέρονται οι πιο πρόσφατες μελέτες Κτηματολογίου:

• «Ανάθεση Συμβάσεων Μελετών για τη Δημιουργία Ψηφιακής Βάσης Δεδομένων Ενεργών Τίτλων των Υποθηκοφυλακείων των Αστικών κέντρων και Υποστηρικτικών Υπηρεσιών» και συγκεκριμένα για την ανάληψη εκπόνησης της σύμβασης με τίτλο «Μελέτη Δημιουργίας Ψηφιακής Βάσης Δεδομένων Ενεργών Τίτλων για τους Δήμους Αγίου Παύλου, Αμπελοκήπων, Ελευθερίου Κορδελιού, Ευκαρπίας, Ευόσμου, Μενεμένης, Νεαπόλεως, Πεύκων, Πολίχνης, Σταυρουπόλεως, Συκεών, Τριανδρίας, Ωραιοκάστρου και για το πρώην Δημοτικό Διαμέρισμα Ιωνίας (νυν Τοπικό Διαμέρισμα Νέας Μαγνησίας και Διαβατών) – Δήμου Εχεδώρου του Νομού Θεσσαλονίκης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών»

• «Μελέτη Β’ Φάσης Κτηματογράφησης για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στους Δήμους Αγ. Παύλου, Ευκαρπίας, Νεαπόλεως, Πεύκων, Πολίχνης, Σταυρουπόλεως, Συκεών, Τριανδρίας του Νομού Θεσσαλονίκης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (κωδ. σύμβασης ΚΤ-15)»

• «Επικαιροποίηση κτηματολογικών δεδομένων κατά μήκος διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου ΤAPστην Ελλάδα»